16. desembre 2014 · Desactiva els comentaris · Categories: Projectes · Tags: ,

Logo SparkLabBarcelona compta amb el primer SparkLab del món, un laboratori d’innovació i inclusió social que pot considerar-se un assaig del que haurà de ser el telecentre del futur.

És un espai on la comunitat pot col·laborar, aprendre, experimentar i produir innovació, serveis, continguts i solucions d’una manera dinàmica i participativa. S’ubica a l’Ateneu de fabricació de Les Corts (C/ Novell, 78. Barcelona).

SparkLab vol presentar una nova estratègia i model de desenvolupament dels telecentres, amb la participació de grups d’interès tant socials com empresarials i altres agents interessats en les noves oportunitats que ofereixen les TIC. Es tracta d’una iniciativa de la Fundació Telecentre.org, la Unió Internacional de Telecomunicacions (ITU) i el Govern de Catalunya.

Contacte:

Ricard Faura
rfaura@gencat.cat

Ramón Oró
roro@gencat.cat

www.telecentre.org/sparklab

Comments closed.