18. desembre 2014 · Desactiva els comentaris · Categories: Projectes · Tags: ,
garantia-juvenil

Garantia Juvenil

La Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu per reduir l’atur juvenil. La Generalitat de Catalunya es compromet a oferir una oferta de treball, pràctiques o fomració a les persones que compleixin compleixes els requisits.

El Govern ha posat en marxa el Pla europeu de Garantia Juvenil, nova iniciativa de la Unió Europea (UE) per reduir l’atur juvenil. La missió de la Garantia juvenil és garantir que el jovent de més de 16 anys i menys de 25 anys, o menor de 30 anys en el cas de tenir un grau de discapacitat igual o superior al 33%, que no treballa, ni estudia, ni segueix una formació, rebi una oferta d’ocupació de qualitat, educació contínua, formació com a aprenent o un període de pràctiques en un termini de quatre mesos després d’haver acabat l’educació formal o quedar en situació de desocupació.

Més informació a: Garantia Juvenil

Comments closed.