19. desembre 2014 · Desactiva els comentaris · Categories: Projectes · Tags: , ,

mobilitzat-mobileAquest programa ofereix a joves d’entre 18 i 24 anys un itinerari formatiu i diverses activitats perquè puguin descobrir les tendències i oportunitats professionals que els ofereix el sector Mobile. Podran aprendre a programar i dissenyar aplicacions mòbils o a configurar i comercialitzar dispositius mòbils.

Mobilitza’t Mobile és un programa impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, cofinançat per la Unió Europea en el marc del Programa PROGRESS. S’adreça a joves entre 18 i 24 anys amb titulació en ESO o similar (PQPI, prova d’accés a cicles formatius) de Barcelona i la seva àrea metropolitana, que no hagin continuat el seu itinerari formatiu i estiguin interessats en conèixer i treballar en sector Mobile.

El programa s’articula al voltant dels següents eixos:

  • MOB ACADEMY: Tots/es els/les alumnes participen a una formació d’iniciació en l’àmbit Mobile i en funció del seu interès participen posteriorment en formació professionalitzadora en algun d’aquests perfils professionals:
    • Iniciació a la programació d’aplicacions mòbils
    • Disseny i usabilitat
    • Configuració i comercialització de dispositius mòbils
  • MOB COMMUNITY: Activitats socials i divulgació de la cultura Mobile.
  • MOB JOB MARKET: Activitats sobre les últimes tendències del sector i competències requerides (a través de mentoring, tutorització, visites a empreses i conferències de professionals o empreses del sector).
  • MOB JOB SEARCH: Coneixement d’oportunitats laborals en el sector, marketing personal i workshops sobre recerca de feina.

 

Contacte:
Elisabet Juarez Martinez
elisabet.juarez@barcelonactiva.cat

Comments closed.